Bursa Kardiyoloji Doktorları sayfasına ait görseller ve yazılı bilgiler; doktorların halka açık( Ekşi Sözlük, Web Siteleri, Instagram ve hastane sayfalarından) elde edilmiştir.

Bu sayfada Devlet, Eğitim ve Araştırma, Özel Hastaneler'de veya muayenehanede tedavi / ameliyat yapan Bursa Kardiyoloji Doktorları listelenmiştir. 

Ali Özeren

1972 doğumlu Ali Özeren, Tefenni’de doğdu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1994 yılında mezun oldu. Kardiyoloji uzmanlığını 1999’da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Akut miyokard infarktüsü üzerine yaptığı teziyle tanınır. Uzmanlığını kazandıktan sonra çeşitli hastanelerde görev yaptı. 2000-2003 yılları arasında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalıştı. 2004-2007 yılları arasında Konya Büyükşehir Belediye Hastanesi’nde görev aldı. Son olarak 2022’ye kadar Bursa İnegöl Devlet Hastanesi’nde çalıştı. Ali Özeren, kariyeri boyunca kardiyoloji alanında önemli çalışmalar yapmış ve birçok hastanede tecrübe kazanmıştır.

 

Ali Emin Latif

Dr. Ali Emin Latif, 1973 yılında Yunanistan’da doğdu. Tıp eğitimini 1999 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Kardiyoloji alanında uzmanlık eğitimini ise 2008 yılında Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda aldı. Katıldığı seminerler arasında Ulusal ve Uluslararası kongreler bulunmaktadır. Çeşitli sertifika programlarına da katılan Dr. Latif’in akademik çalışmaları ve tez konusu kardiyoloji alanında odaklanmıştır. Ekokardiyografi ve invaziv girişimler üzerine makaleler yayınlamıştır. Tez çalışması KAG’de instent darlıklarının FFR ile araştırılması üzerinedir. Türkiye’deki kardiyoloji alanındaki bilimsel etkinliklere aktif katılımıyla tanınmaktadır.

 

Cem Heper

Dr. Cem Heper, tıbbi kariyerine 2006 yılında başladı ve bugüne kadar sektörde aktif olarak yer aldı. Bursa’daki özel Vm Medicalpark Hastanesi ve Medicabil Hastanesi gibi çeşitli sağlık kuruluşlarında çalıştı. Profesyonel yolculuğuna 2006 ile 2008 yılları arasında Acıbadem Bursa Hastanesi’nde başladı. Sonrasında 2012 ile 2014 yılları arasında özel Medicabil Hastanesi’nde görev aldı. Daha sonra aynı dönemde ve sonrasında Vm Medicalpark Bursa Hastanesi’nde çalıştı. Yaklaşık 18 yıllık süreçte, uzmanlığını ve bilgisini çeşitli tıbbi ortamlarda geliştirdi. 

 

Enis Koçak

Dr. Enis Koçak, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini, ardından 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde sürdürerek tamamlamıştır. Mesleki yolu, Alanya Özel Hayat Hastanesi, Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi ve Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nde çeşitli rollerle devam etmiştir. Kalp yetmezliği, aritmiler ve koroner arter hastalığı gibi konularla özellikle ilgilenmektedir. Dr. Koçak, bu alanlardaki derinlemesine odaklanmasıyla tanınır.

 

Gülay Özkeçeci

Gülay Özkeçeci, 1977 yılında Kölüce/Akşehir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başlayarak 2000 yılında buradan mezun oldu. Ardından kariyerine devam eden Özkeçeci, 2009 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kardiyoloji alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. Alanında derinleşen Özkeçeci, “Subklinik Hipotiroidide Tiroid Replasman Tedavisinin Arteriyel Stiffnes Üzerine Etkisi” konulu tez çalışmasıyla bilimsel bir katkıda bulundu. Ayrıca, ulusal ve uluslararası pek çok önemli kongre ve seminere katılım gösterdi. Bunlar arasında International Congress of Update in Cardiology and Cardiovascular Surgery, 7th Asian Pacific Congress of Heart Failure gibi etkinlikler yer almakta. Türk Kardiyoloji Derneği’nin düzenlediği birçok toplantıda da aktif rol aldı.

 

Güllü Özdemir

Güllü Özdemir, 25 Ocak 1977’de dünya’ya gelmiştir. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimine başlamış ve 2001 yılında bu eğitimini tamamlayarak doktorluk unvanını almıştır. Ardından, Kardiyoloji alanında ihtisas yapmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenimine devam etmiş ve 2008 yılında Kardiyoloji Uzmanı olmuştur. Mesleki hayatına farklı kurumlarda hizmet vererek devam etmiş, çeşitli tedavi yöntemleri ve hastalıklar üzerine yoğunlaşmıştır. Bu hastalıklar arasında Bacak Damar Tıkanıklığı, Ablasyon işlemleri, Şah Damar Tıkanıklığı, Nefes Darlığı ve Mitral Balon yer almakta. Uyguladığı tedaviler arasında Efor Treadmil Testi, Üç Boyutlu Ekokardiyografi, Tansiyon Holter, Kardiyoversiyon, Kan Elektrolit Testi bulunmaktadır.

 

Hakan Bahadır

Dr. Hakan Bahadır, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1984-1991 yılları arasında başarıyla mezun olmuştur. Ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 1993-1999 yılları arasında ihtisasını tamamlamıştır. Çiftlik SO/Kayseri’de pratisyen hekim olarak 1991-1993 yılları arasında görev yapmış, daha sonra Sinop Devlet Hastanesi’nde 1999-2002 yılları arasında ve Bursa Devlet Hastanesi’nde 2003-2019 yılları arasında hizmet vermiştir. Dr. Bahadır, koroner ve periferik arter hastalıkları, kalp yetmezliği, kalp kapak hastalıkları, kalp ritm bozuklukları, hipertansiyon, venöz damar hastalıkları, lipid metabolizma bozuklukları ile koruyucu kalp ve damar sağlığı için risk belirleme konularında odaklanmıştır. Kardiyovasküler görüntüleme ve eko gibi alanlarda da derinlemesine bilgi sahibidir.

 

Hasan Vural

Hasan Vural, 1969 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitimine 1987 yılında başlayıp, 1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Mesleki hayatına 1994 yılında Gazi Hastanesi’nde kardiyoloji alanında adım atmıştır. Bu görevini 2000 yılına kadar sürdürmüştür. Ardından, 2001 ile 2005 yılları arasında Kayseri Ssk Hastanesi’nde çalışmıştır. Daha sonra, 2005’ten 2008’e kadar Kayseri Devlet Hastanesi’nde ve Bursa Tabibler Odası’nda hizmet vermiştir. Aynı zamanda, Türk Kardiyoloji Derneği’nde de yer almaktadır. Mesleğinde önemli bir yere sahip olan Hasan Vural, sağlık alanındaki katkılarıyla tanınmaktadır.

 

Havva Ören Mete

Havva Ören Mete, 1962 yılında doğmuştur. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, kardiyoloji alanında daha derinlemesine eğitim almak üzere İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü’nde ihtisas yapmıştır. Kariyeri boyunca, İstanbul’daki Florance Nightingale Hastanesi, Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi ve Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nde görev almıştır. Alanında üç yurt içi bilimsel yayına imza atmıştır. Havva Ören Mete’nin katkıda bulunduğu çalışmalar, kardiyoloji alanındaki bilgi birikimine değerli katkılar sağlamıştır. Özellikle kalp sağlığı üzerine yaptığı araştırmalarla tanınır.

 

Hüseyin Göksülük

Hüseyin Göksülük, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olmuştur. Ardından Ankara Üniversitesi Kardiyoloji Bölümü’nde 2002-2007 yılları arasında eğitim almıştır. Kilis Devlet Hastanesi’nde 2008-2009 yılları arasında görev yapmış, sonrasında 2009-2010 yılları arasında Özel Kıbrıs Medikent Hastanesi’nde, 2011-2012 yılları arasında Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi’nde, 2012-2013 yılları arasında Medikalpark Gaziantep Hastanesi’nde çalışmıştır. 2013-2018 yılları arasında Ankara Üniversitesi’nde görev almış, 2019-2020 yılları arasında İstinye Üniversitesi Gaziosmanpaşa Medikalpark Hastanesi’nde bulunmuştur. Kardiyoloji alanında pek çok yöntem üzerine odaklanmıştır, bunlar arasında ekokardiyografi, tanısal koroner anjiyografi, kalp kateterizasyonu ve hemodinamik inceleme, perkütan koroner girişim, IVUS ve FFR, elektrofizyolojik çalışma, radyofrekans kateter ablasyonu, kalıcı kalp pili ve ICD ile CRT implantasyonu, perkütan ASD kapatılması, perkütan mitral ve pulmoner kapak balon valvuloplasti, transkateter aortik kapak implantasyonu (TAVI), EVAR, TEVAR, alt ve üst ekstremite periferik vasküler girişimler, karotid arter ve renal arter girişimleri gibi işlemleri içermektedir.

 

Hüseyin Altuğ Çakmak

Hüseyin Altuğ Çakmak, 1982 yılında Bursa’da doğmuştur. 2006 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Branşı kardiyolojidir ve “Konjestif Kalp Yetersizliğinde MikroRNA’ların Diagnostik ve Prognostik Önemi” konulu bir tez çalışması yapmıştır. Çeşitli kurs ve seminerlere katılarak bilgisini artırmıştır. Bunlar arasında deney hayvanları üzerine araştırma, iyi klinik uygulamalar, biyoistatistik, biyonanoteknoloji, proteomik, kök hücre uygulamaları, bioçip, mikroarray ve biyosensörlerin klinik uygulamaları, moleküler biyoloji ve yönlendirilmiş mutagenez gibi konularda eğitimler bulunmaktadır. Ayrıca, kardiyak pacemaker ve ICD, ASD, PFO kapatma, ileri ekokardiyografi, optik koherens tomografi (OCT) gibi konularda kurs sertifikalarına sahiptir.

 

İsmail Murat Moğulkoç

İsmail Murat Moğulkoç, 14 Ocak 1966 tarihinde Erzincan’da dünya geldi. Eğitim hayatına Sivas Lisesi’nde başlayarak, 1980 ile 1983 yılları arasında bu kurumda öğrenim gördü. Ardından, tıp alanındaki akademik kariyerine adım atmak üzere Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne katıldı ve 1983-1990 yılları arasında burada öğrenimini sürdürdü. Akademik kariyerine devam ederken, 1991 ile 1996 yılları arasında Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi Kardiyoloji Kliniği’nde önemli bir dönem geçirdi. Daha sonra, 1997’den 2002’ye kadar Ankara’da yer alan Bayındır Hastanesi’nde görev aldı. İsmail Murat Moğulkoç’un mesleki yolculuğu, 2002 ile 2019 yılları arasında Bandırma Devlet Hastanesi’nde devam etti.

 

Recep Kurt

Recep Kurt, 2004 ve 2010 yılları arasında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim aldı. Ardından, bir yıl Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. 2011’den 2015’e kadar Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamladı. 2015’ten 2020’ye kadar Sivas Numune Hastanesi’nde çalıştı. 2020 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ICD-CRT-Pacemaker (Kalp Pili) eğitimi aldı. 2020-2021 yılları arasında Özel Medibafra Hastanesi’nde bulundu. Türk Kardiyoloji Derneği üyesidir. Kardiyoloji alanında çok sayıda yayın ve kitaba imza atmıştır. Bu çalışmalar, kalp yetmezliği, miyokardit, koroner arter hastalıkları ve aritmi gibi konuları kapsar.

 

Uğur Taşbaş

Dr. Uğur Taşbaş, tıp alanında kariyerine Bursa’da başlamış bir hekimdir. 2016 yılında, hem Bursa Muammer Ağım Gemlik Devlet Hastanesi’nde hem de Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde görev yapmıştır. Çarpıntı, nefes darlığı, diyabet, hipertansiyon gibi yaygın sağlık sorunları üzerinde yoğunlaşmıştır. Aynı zamanda kalp tümörleri, kapak hastalıkları, hiperlipidemi, damar sertliği, tansiyon yüksekliği ve kalp sıkışması gibi daha spesifik durumlar konusunda da önemli katkılarda bulunmuştur. Taşbaş, bu alanda sağlık hizmeti sunan birçok kuruluşla iş birliği yapmış, bilgi ve becerilerini hastaların sağlık durumlarını iyileştirmek için kullanmıştır.

 

Zekeriya Arslan

Doç. Dr. Zekeriya Arslan, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tıp eğitimini tamamlayarak 1998 yılında hekimlik mesleğine adım atmıştır. 2005 yılında kardiyoloji alanında ihtisasını tamamlamıştır. Mesleki hayatına bir dönem perifer asker hastanelerinde hizmet vererek devam etmiş, 2010 yılında ise Texas Üniversitesi ve Texas Heart Institute bünyesinde bulunan O’Cooley laboratuvarlarında çalışmalarda bulunmuştur. Ayrıca, Memorial Hearmann Cardiovascular Hospital’da yoğun bakım ve invazif işlemlere katkı sağlamıştır. 2014 yılında doçentlik unvanı almıştır. Kariyeri boyunca, Türk Kardiyoloji Derneği, European Society of Cardiology ve İstanbul Tabipler Odası gibi önemli kuruluşlara üye olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir