Bursa Göz Doktorları sayfasına ait görseller ve yazılı bilgiler; doktorların halka açık( Ekşi Sözlük, Web Siteleri, Instagram ve hastane sayfalarından) elde edilmiştir.

Bu sayfada Devlet, Eğitim ve Araştırma, Özel Hastaneler'de veya muayenehanede tedavi / ameliyat yapan Bursa Göz Doktorları listelenmiştir. 

Abdullah Toprak

Dr. Abdullah Toprak, İstanbul Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültelerinde eğitim almış bir hekimdir. Mesleki yaşamına Tokat Niksar Devlet Hastanesinde başlamış, ardından Van, Bursa, Balıkesir ve diğer bazı özel hastanelerde hizmet vermiştir. 1993 yılında Tıp Doktoru unvanını alarak meslek hayatına adım atan Dr. Toprak, 1999 yılında Operatör Doktor olmuştur. Excimer Lazer ve Ön Segment Kombine Cerrahisi gibi alanlarda sertifikalara sahiptir.

Ali Karataş

Dr. Ali Karataş, 1977 yılında Yozgat’ta dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına 2000 yılında Ege Üniversitesi’nde başlayarak mezuniyetini tamamlamış, daha sonra 2004 yılında Uludağ Üniversitesi’nde Göz Sağlığı ve Hastalıkları alanında kendini geliştirmiştir. Alanında önemli adımlar atan Karataş, 2006 ile 2010 yılları arasında Doruk Yıldırım Hastanesi, 2010 ile 2011 yılları arasında Bigadiç Devlet Hastanesi ve 2012 ile 2021 yılları arasında Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde görev yapmıştır. 2022 yılında TOD Ulusal İlkbahar Kongresi’nde seminerler vermiş, prematüre bebeklerde göz bulguları üzerine bir tez konusu işlemiştir.

Ali Atakhan Yıldız

Dr. Ali Atakhan Yıldız, 1986 yılında Mersin’de doğmuştur. Mesleki ilgi alanları arasında refraksiyon bozukluklarının (miyopi, astigmatizma, hipermetropi, presbiyopi) tanı ve tedavisi, katarakt cerrahisi ve akıllı mercek uygulamaları, excimer laser ile miyopi, hipermetropi ve astigmatizm tedavisi yer almaktadır. Aynı zamanda, cerrahi ve medikal göz kapağı estetiği operasyonları, oküloplasti işlemleri, tıbbi retina sorunları, glokom, üveit, nörooftalmolojik hastalıklar, şaşılık ve çocuk göz hastalıklarının tanı ve tedavisinde de derinlemesine bilgi sahibidir. Kontakt lens uygulamaları konusunda da çalışmalar yapmaktadır. Türk Oftalmoloji Derneği ve Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahi Birimi’ne üyedir.

Ayhan Yılmaz

Dr. Ayhan Yılmaz, 1970 yılında Pasinler’de doğdu. 1994 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve daha sonra 1998 yılında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göz sağlığı ve hastalıkları alanında ihtisasını tamamladı. Kariyeri boyunca çeşitli kurumlarda hizmet vermiştir; bunlar arasında Okmeydanı Hastanesi, Bolu SSK, Bartın Devlet Hastanesi, Bursa Jimer Hastanesi ve İnegöl Aritmi Hastanesi bulunmaktadır. Dr. Yılmaz, TOD Yıllık Kongreleri’ne 2001, 2002, 2004, 2007, 2009, 2012, 2014 ve 2016 yıllarında katılmıştır. Akademik ilgi alanları arasında şaşılık, kontakt lens kullanımı, kornea hastalıkları ve lazerle göz tedavileri yer alır.

Ayşegül Mavi Yıldız

Dr. Ayşegül Mavi Yıldız, 1985 yılında Ankara’da doğmuştur. Tıbbi ilgi alanları arasında, tıbbi ve cerrahi retina hastalıkları ön plana çıkmaktadır. Bu alanlar içinde retinal damar tıkanıklıkları, diyabetik retinopati, yaş ve kuru tip sarı nokta hastalığı gibi konular yer almaktadır. Aynı zamanda katarakt cerrahisi ve multifokal lens uygulamaları, üveit, çocuk göz hastalıkları ve göz tembelliği tedavileri ile ilgilenmektedir. Glokomun medikal tedavisi ve gözlük uygulamaları konusunda da bilgi sahibidir. EURETINA Young Ophthalmologists, American Academy of Ophthalmology Young Ophthalmologists gibi bilimsel derneklere üyedir. Türk Oftalmoloji Derneği ve Türk Tabipler Birliği gibi kuruluşların yanı sıra Türk Cumhuriyetleri Oftalmoloji Derneği içinde aktif rol almaktadır.

Bayram Çalışkan

Dr. Bayram Çalışkan, 1973 yılında Bayburt’ta dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1997 yılında mezuniyetini tamamlamış, ardından Ankara Göz Hastalıkları Hastanesi’nde eğitimine devam etmiştir. Mesleki yolculuğu Ankara Ulucanlar Göz Hastanesi, Elbistan Devlet Hastanesi ve Bursa Aritmi Hastanesi gibi çeşitli sağlık kuruluşlarında devam etmiştir. Dr. Çalışkan, mesleki faaliyetlerinin yanı sıra Türk Tabipler Birliği ve Türk Oftalmoloji Derneği gibi önemli dernek ve kuruluşlara üyedir.

Bülent Köse

Dr. Bülent Köse, 1993 yılında İstanbul CerrahPaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1998 yılında Beyoğlu Kuledibi Eğitim ve Araştırm Hastanesi’nde ihtisasını tamamlamıştır. Mesleki hayatında çeşitli sağlık kuruluşlarında görev almıştır; bunlar arasında Ordu Devlet Hastanesi, Beyoğlu Kuledibi Hastanesi, Beyoğlu ve Akdeniz Göz Merkezleri, Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi, Bahar ve Çınar Göz Merkezleri ile Osmangazi Göz Merkezi bulunmaktadır. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi alanında, özellikle Katarakt ve Rekraktif Cerrahi konusunda derinlemesine bilgi sahibidir. Birçok ulusal ve uluslararası sempozyum ile seminere katılmış, mesleki gelişimine katkıda bulunmuştur.

Dilek Yaşa

Dr. Dilek Yaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 2008 yılında mezun olmuştur. İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz EAH’de 2014 yılında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Katarakt ve refraktif cerrahi, SMILE, Femto Lasik, PRK lazer ameliyatları, multifokal-trifokal mercek ameliyatları, keratokonus ve tedavisi, iris claw, crosslink, vitreoretinal cerrahi, retina hastalıkları alanlarında çalışmalar yapmıştır. “Yüksek miyopili hastalarda iris kıskaçlı fakik ön kamara lens implantasyonu sonuçlarımız” başlıklı çalışmasıyla bilinen Dr. Yaşa, Doç. Dr. Alper Ağca’nın tez danışmanlığında bu projeyi yürütmüştür. Türk Oftalmoloji Derneği ve Türki Cumhuriyetler Oftalmoloji Derneği üyesidir. 2014 yılında European Society of Cataract and Refractive Surgery tarafından verilen en iyi poster ikincilik ödülünü almıştır.

Erdinç Usta

Dr. Erdinç Usta, 1970 yılında Artvin’de doğmuştur. Mesleki ilgi alanları arasında katarakt ve saydam lens cerrahisi, göz tansiyonu hastalığının medikal ve cerrahi yollarla tedavisi, Excimer lazer ile göz bozukluklarının düzeltilmesi, retina hastalıklarının medikal tedavileri ve laser uygulamaları, keratokonus için crosslinking ve özel lens uygulamaları, şaşılık tedavileri ve cerrahisi bulunmaktadır. Türk Oftalmoloji Derneği’ne üye olan Usta, alanında önemli çalışmalara imza atmıştır.

Fatma Akalp

Dr. Fatma Akalp, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur. Göz sağlığı alanında geniş bir ilgi alanına sahiptir. Özellikle retina hastalıkları, retina damar tıkanıklıkları ve kanamaları, diabet kaynaklı retinopatiler, makula hastalıkları, üveit, glokom, katarakt, çocuk göz hastalıkları ve göz tembelliği, erişkin ve çocuklarda gözlük uygulamaları, kontakt lensler, kuru göz tedavisi, az görenlere yönelik yardımcı gözlük ve cihazlar, ultrasonografi, optik koherens tomografi, kornea topografisi, görme alanı testleri ve flourescein fundus anjiyografisi konularında odaklanmıştır. Türk Tabipler Birliği, Türk Oftalmoloji Derneği, SOG, DOG, Euroretina, EVRS gibi önemli bilimsel derneklerin üyesidir. Ayrıca BalkanTürksiad, Bursa Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği ve BUSADER ile de aktif olarak ilişkilidir.

Feray Aygül Alkan

Dr. Feray Aygül Alkan, 1977 yılında Tarsus’ta doğdu. 2000 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve 2005 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Göz Sağlığı ve Hastalıkları alanında ihtisasını tamamladı. Alkan, göz sağlığı ve hastalıkları alanında birçok kursa ve seminere katıldı. Bunlar arasında 2004’te kontak lens, 2009’da OCT, 2015’te kornea, refraktif cerrahi ve kontak lens ile ilgili eğitimler yer alıyor. Ayrıca, katarakt ve astigmat yönetimi üzerine 2018’de bir kursa katıldı. ROP eğitimi de 2019 yılında aldığı eğitimler arasındadır. Çeşitli ulusal ve uluslararası kongrelerde bilgi birikimini artırdı. Bakteriyel keratitli olgular üzerine ulusal makalesi bulunmaktadır. Tez konusu, retine dekolmanlı olgularda farklı cerrahi yöntemlerin karşılaştırılmasıdır.

Gamze Dereli Can

Dr. Gamze Dereli Can, 1986 yılında Elazığ’da doğmuştur. Katarakt ve refraktif cerrahi alanlarında, özellikle LASIK, PRK gibi yöntemlerle ve çeşitli göz içi lens uygulamalarıyla ilgilenmektedir. Kornea hastalıklarının tanı ve tedavisinde, kornea nakli dahil olmak üzere cerrahi müdahaleleri gerçekleştirmekte, ayrıca göz yüzeyi kimyasal yaralanmalarına yönelik kök hücre uygulamaları yapmaktadır. Keratokonus hastalığının tanı ve tedavisinde aktif olarak çalışmalar yürütmekte, çapraz bağlama tedavisi konusunda bilgi sahibidir. Çocukluk çağı miyopisinin takibi ve ilerlemesinin yavaşlatılması, kontakt lens uygulamaları, ve glokomun tanı ve tedavisi alanlarında faaliyet göstermektedir. Türk Oftalmoloji Derneği, Türk Cumhuriyetleri Oftalmoloji Derneği, Amerikan Oftalmoloji Akademisi ve Türk Tabipler Birliği gibi bilimsel derneklerin aktif üyesidir.

Hakan Yılmaz

Dr. Hakan Yılmaz, 1982 yılında Bursa’da doğmuştur. Göz hastalıklarının tanı ve tedavisinde önemli bir yere sahip olan oküloplastik cerrahi, göz çevresi estetiği, refraktif cerrahi (Smile lazer, Lasik, Prk), katarakt ve saydam lens cerrahisi (akıllı mercek uygulamaları), keratokonus, şaşılık cerrahisi, retina hastalıkları ve glokom (göz tansiyonu) medikal ve cerrahi tedavileri gibi alanlarda ilgi ve çalışmaları bulunmaktadır. Hakan Yılmaz, mesleki faaliyetlerini destekleyici bilimsel derneklere üyedir; bunlar arasında Türk Oftalmoloji Derneği ve Türk Tabipler Birliği bulunmaktadır.

Hasan Vatansever

Opr. Dr. Hasan Vatansever, 1978 yılında Bursa’da doğdu. İlköğrenimine Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu’nda başladı, ortaöğrenimini Bursa Emirsultan Ortaokulu’nda sürdürdü. 1994 yılında Bursa Cumhuriyet Lisesi’nden mezun oldu ve ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitime başladı. 2000 yılında fakülteden mezun olarak tıp alanında kariyerine adım attı. Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi Göz Kliniği’nde asistan doktor olarak 2004 yılına kadar görev yaptı. Katarakt ve refraktif cerrahi, oküloplastik cerrahi, medikal retina ve pterjium cerrahisi gibi alanlarda çalışmalar yürüttü. Türkiye Tabip Odası ve Türk Oftalmoloji Derneği üyesidir.

Hikmet Özçetin

Dr. Hikmet Özçetin, 1946 yılında Çorum’da doğmuştur. Genel Göz Hastalıkları alanında odaklanmıştır ve özellikle Katarakt, Refraksiyon, Ön Segment, Glokom, Kontakt Lens, Renk Körlüğü ve Mobil Protez gibi konularla ilgilenmektedir. 1978 yılından itibaren Türk Oftalmoloji Derneği’nin (TOD) bir üyesidir. Ayrıca, 1986 yılından bu yana European Contact Lens Society, 1988’den itibaren hem European Society of Cataract ve Refractive Surgery’nin bir üyesi hem de 1988 – 2002 yılları arasında bu derneğin Yönetim Kurulu üyeliği görevini üstlenmiştir. 1990 yılından itibaren International Society of Refractive Surgery ve 2002 yılından itibaren de European Glaucoma Society üyesidir.

İbrahim Ersöz

Dr. İbrahim Ersöz, 1976 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına aynı şehirde başlayarak ilkokuldan üniversiteye kadar olan öğrenimini tamamladı; üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi’nde aldı. 2002 ile 2008 yılları arasında Ankara’da göz hastalıkları alanında ihtisas yaparak bu alanda derinlemesine bilgi sahibi oldu. Askerlik görevini 2008-2009 yılları arasında Samsun’da, mecburi hizmetini ise 2009-2010 yıllarında Siirt’te yerine getirdi. Sonrasında, 2010 ile 2019 yılları arasında Bursa’daki bir devlet hastanesinde görev aldı. Türk Oftalmoloji Derneği ve Türk Cumhuriyetleri Oftalmoloji Derneği’nin aktif bir üyesidir. Kendisi, göz hastalıkları konusunda önemli çalışmalara imza atmıştır.

İhsan Özuysal

Dr. İhsan Özuysal, 1955 yılında Bursa’da doğmuştur. Genel Oftalmoloji ve Ön Segment Göz Cerrahisi alanlarında önemli katkılarda bulunmuş, katarakt cerrahisinde fako yöntemiyle birçok vakaya müdahale etmiştir. Glokom, göz yaş yolları ve şaşılık gibi farklı alanlarda da cerrahi müdahaleler gerçekleştirmiştir. Ayrıca, kontakt lens uygulamaları konusunda da bilgi sahibidir. İhsan Özuysal, Türk Tabipler Birliği, Türk Oftalmoloji Derneği ve Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahlar Derneği gibi prestijli kuruluşların üyesidir.

Kemal Mataracı

Dr. Kemal Mataracı, 1956 yılında Bursa’da doğmuştur. Mesleki ilgi alanları arasında Genel Oftalmoloji, Ön Segment Cerrahisi, Glokoma ve Tıbbi Retina bulunmaktadır. Oftalmoloji alanında derinlemesine bilgi sahibi olup, bu konular üzerine yoğunlaşmıştır. Mataracı, Türk Oftalmoloji Derneği, Türki Cumhuriyetler Oftalmoloji Derneği ve Amerikan Oftalmoloji Akademisi gibi prestijli bilimsel derneklerin aktif bir üyesidir.

Celal Öcal

Dr. M. Celal Öcal, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2012 yılında tamamlamıştır. Ardından, Beyoğlu Kuledibi Hastanesi’nde eğitim araştırma bölümünde ihtisasını 2018 yılında bitirmiştir. Kariyeri boyunca, çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yapmıştır. Alanında öne çıkan çalışmaları arasında katarakt ve refraktif cerrahi, smile-femto-PRK lazer uygulamaları, multifokal – trifokal mercek kullanımı, keratokonus tedavisi, iris claw, crosslink, blefaroplasti, ptozis ve şaşılık tedavileri yer almaktadır. Akademik yayınları, ocular trauma skorunun Türkiye’deki açık glob yaralanmalarında geçerliliği, gonyoskopi yardımlı sütür trabekülotomi, ranibizumab’dan intravitreal deksametazon implantına geçiş, yüksek miyopi tedavisinde iris destekli fakik lenslerin etkinliği ve güvenliği gibi çeşitli konuları kapsar.

Mehmet Altun

Dr. Mehmet Altun, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2013 yılında mezun olmuştur. Ardından, 2018 yılında İstanbul Beyoğlu Göz Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamlamıştır. Mehmet Altun, özellikle göz sağlığı üzerine odaklanmış bir uzmanlık alanına sahiptir. Katarakt Cerrahisi konusunda Multifokal ve Trifokal Mercek kullanımıyla hastalarına çözümler sunmaktadır. Ayrıca, Refraktif Cerrahi alanında SMILE, Femto Lasik ve PRK Lazer Operasyonları ile görme kusurlarını düzeltme konusunda önemli çalışmalar yapmıştır.

Metin Yıldız

Dr. Metin Yıldız, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim almıştır. Eğitiminin ardından Ankara Numune Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği’nde çalışmaya başlamış, daha sonra Ankara Işık Göz Lazer Merkezi’nde görev almıştır. Van Asker Hastanesi ve Kırşehir Devlet Hastanesi’nde önemli roller üstlenmiş, Bursa Özel Bahar Hastanesi’nde de görev yapmıştır. Dr. Yıldız’ın ilgi alanları arasında genel göz muayenesi, katarakt cerrahisi, refraktif cerrahisi, gözyaşı kanalı tıkanıklıkları cerrahisi, glokom, kornea hastalıkları ve retina hastalıkları yer almaktadır.

Özgür Yalçınbayır

Dr. Özgür Yalçınbayır, 1974 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Eğitimine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başlamış, burada hem temel tıp eğitimini hem de göz hastalıkları üzerine ihtisasını tamamlamıştır. İhtisas tezi, anti-glokomatöz ilaçların solunum fonksiyon testleri üzerindeki etkilerini incelemiştir. Daha sonra, Saint Louis University Anheuser Busch Eye Institute (2004) ve University of Miami Bascom Palmer Eye Institute (2013) dahil olmak üzere uluslararası kurumlarda uzmanlık sonrası eğitimler almıştır. Türk Tabipler Birliği ve Türk Oftalmoloji Derneği üyesidir. Ayrıca, ESASO’nun Tıbbi ve Cerrahi Retina Modülleri sertifikalarına sahiptir. Ulusal ve uluslararası birçok bilimsel toplantıya davetli konuşmacı olarak katılmıştır.

Remzi Avcı

Dr. Remzi Avcı, 1963 yılında Bursa’nın Mudanya ilçesinde doğmuştur. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlayarak, aynı üniversitede Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi almıştır. Nijmegen Üniversitesi’nde (Hollanda) Vitreoretinal Cerrahi alanında araştırma bursu ile ileri düzey eğitimine devam etmiştir. Akademik kariyerine Uludağ Üniversitesi’nde başlayan Avcı, sırasıyla yardımcı doçent, doçent ve profesör unvanlarını almıştır. Türk Oftalmoloji Derneği, Club Jules Gonin, Amerikan Academy of Ophthalmology (AAO), European Vitreo-Retinal Specialist (EVRS), EURETINA, Türk Oftalmoloji Derneği Vitreoretinal Cerrahi Birimi ve Arab African Retina Specialist (AARS) gibi prestijli bilimsel derneklerin üyesidir.

Sami Yılmaz

Dr. Sami Yılmaz, 1978 yılında Balıkesir’de doğmuştur. Tıp eğitimini 1995-2002 yılları arasında Ankara’daki Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde İngilizce olarak tamamlamıştır. Göz ihtisasını ise 2003-2008 yılları arasında Bursa’daki Uludağ Üniversitesi Göz Ana Bilim Dalı’nda gerçekleştirmiştir. Makulanın tutulduğu yırtıklı retina dekolmanı hastalarında klasik dekolman cerrahisinden sonra makulanın iyileşmesinin değerlendirilmesi üzerine bir uzmanlık tez çalışması yapmıştır. Prof. Dr. Remzi Avcı’dan vitreus, makula ve retina cerrahisi, medikal retina eğitimi almıştır. Türk Tabipler Birliği, Türk Oftalmoloji Derneği ve Türk Cumhuriyetleri Oftalmoloji Derneği gibi bilimsel derneklere üyedir. Uluslararası alanda kabul görmüş çeşitli yeterlilik belgelerine ve sertifikalara sahiptir.

Tarık Bozca

Dr. Tarık Bozca, Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi’nden 2005 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim almıştır. Mesleki hayatına 2005 yılında Artvin Devlet Hastanesi’nde başlamış, ardından 2006-2008 yılları arasında Bursa Göz Merkezi’nde görev yapmıştır. 2009 yılında Van Askeri Hastanesi ve Çınar Göz Merkezi’nde kısa süreli çalışmalar gerçekleştirmiştir. 2010 yılında tekrar Bursa Göz Merkezi’nde çalışmaya başlamıştır. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi alanında, özellikle Katarakt ve Rekraktif Cerrahi üzerine odaklanmıştır. Mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sempozyum ve kongrelere katılmıştır; bunlar arasında TOD Yaz Sempozyumu ve Ulusal Ortalmoloji Kongreleri yer almaktadır.

Üzeyir Özlük

Dr. Üzeyir Özlük, 1968 yılında Denizli’de doğmuştur. Hayatının önemli bir bölümünü eğitime adayan Özlük, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezuniyetini kutladı. Ardından, göz hastalıkları üzerine uzmanlık eğitimine odaklanmak üzere Belçika’nın prestijli eğitim kurumlarından biri olan Leuven Üniversitesi’ne ve Türkiye’deki saygın üniversitelerden biri olan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yöneldi. Her iki üniversitede de Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamlamıştır.

Yıldırım Beyazıt Usta

Dr. Yıldırım Beyazıt Usta, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini 1975 yılında tamamlamıştır. Ardından aynı üniversitenin Göz Hastalıkları bölümünde ihtisasını 1979 yılında bitirmiştir. Göz hastalıkları alanında derinlemesine bilgi sahibi olan Usta, özellikle katarakt ve refraksiyon cerrahisi konusunda yoğunlaşmıştır. Türk Oftalmoloji Derneği’nin Katarakt ve Refraksiyon Cerrahisi Birimi’nde aktif rol almakta, ayrıca European Society of Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS) ve American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASCRS) gibi önemli uluslararası kuruluşların üyesidir. Bu kuruluşlarla işbirliği içinde, göz sağlığına dair çeşitli araştırmalar yapmakta ve bilimsel toplantılara katılmaktadır.

Yurdacan Demir

Dr. Yurdacan Demir, 1970 yılında doğmuştur. 1988 yılında başladığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 1994 yılına dek eğitimine devam etti. Bu sürecin akabinde, aynı üniversitenin Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda 1998 yılına kadar uzmanlık eğitimine katıldı. 1998 yılı itibarıyla Bursa’da özel sektörde göz hekimliği alanında faaliyet göstermeye başladı. 2002 ile 2010 yılları arasında Bursa Kızılay Tıp Merkezi’nde görev aldı. Kızılay Tıp Merkezi’nin devlet kurumuna devri sonrası, Muradiye Devlet Hastanesi’nde kısa bir süre görev yaptı. Türk Oftalmoloji Derneği’nin aktif bir üyesidir.

Zeynep Alkın

Dr. Zeynep Alkın, 1973 yılında Erzincan’da doğmuş olup, 1997 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2003 yılında Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamlayarak göz hastalıkları alanında uzmanlık kazanmıştır. Kariyeri boyunca çeşitli kurumlarda hizmet vermiş, 2010-2011 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Doheny Eye Institute, University of Southern California’da araştırmalar yapmıştır. Ayrıca, genetik ve göz hastalıkları üzerine birçok kursa katılarak bilgisini artırmıştır. Yurt içinde ve yurt dışında pek çok kongre ve seminere katılım göstermiş, alanında önemli bilgiler edinmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir